Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


03 jul

Apotheek kan huisarts lokken naar krimpdorp

Huisartsen moeten gemakkelijker een eigen apotheek kunnen beginnen in gebieden met bevolkingskrimp. Het wordt dan voor jonge artsen aantrekkelijker daar een praktijk te beginnen. (Friesch Dagblad)

Huisartsen moeten gemakkelijker een eigen apotheek kunnen beginnen in gebieden met bevolkingskrimp. Het wordt dan voor jonge artsen aantrekkelijker daar een praktijk te beginnen. (Friesch Dagblad)

RX 11-07-2015 00:11
Hobby's kosten geld
ANH JANSEN 03-07-2015 23:15
Baxterpatiënten? Per juli 2015 of wat later krijgen we verschillende tarieven voor verschillende muterende patiënten die met elkaar gemeen hebben dat vooraf niet is te voorspellen welke patiënt nu meer muteert dan gemiddeld.

Wederom een slimme zet van de verzekeraars. De onderhandelaars namens de apothekers zijn er vol ingetrapt. Lijkt meer en meer op een hardnekkige epidemie van hondenpoep op de stoep te worden. Poep waarin de KNMP, ASKA en Napco, vol in blijven trappen. Dit is verzekeraarspoep. Blijft aan de zolen kleven en is van het opspattende soort. Hoog opspattend.

Huisartsen weten hun waarde en gaan naar groeigemeenten, tenzij Achmea et al financieel bijlapt.
henricop 03-07-2015 21:45
U vergeet een dingetje, de apotheekhoudend huisarts schrijft zelf voor. Dus als je de slimme keuzes maakt kun je best aardig verdienen met veel Baxter ( hele krimpgebied is bejaard) dus veel afleveringen en veel parallel kiezen. Simpel en het is het toetje naast al het extra geld dat de Friesland graag zal willen betalen. Ze hebben iets hoog te houden daar in Friesland. En wie controleert erop en wie durft dan de dorpsdokter tegen te spreken?
ANH JANSEN 03-07-2015 20:53
Zoveel meer zullen zij niet gaan verdienen als zij naast hun te kleine artsenpraktijk ook nog eens een te kleine apotheek moeten gaan runnen. Tijden van voor 2007 zijn voorbij. Bij apotheken onder de 10.000 zielen moet er geld bij. Zelfs creatief boekhouden gaat dan niet voor de financiële oplossing zorgen. Allemaal EU? Allemaal extra prestaties? En dat met gelijke bemensing van de artsenpraktijk?

Gaat niet lukken.
apor 03-07-2015 11:03
Dus als ze meer geld kunnen verdienen willen ze er ineens wel werken?

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.