Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


12 okt

Video: brutale overval op Amsterdamse apotheek onder ogen van politie

Twee gemaskerde mannen hebben vanochtend een overval gepleegd op een apotheek aan de Postjesweg in Amsterdam. Daarbij hebben ze volgens de politie waarschijnlijk een 'geringe buit' meegenomen. Een video

Twee gemaskerde mannen hebben vanochtend een overval gepleegd op een apotheek aan de Postjesweg in Amsterdam. Daarbij hebben ze volgens de politie waarschijnlijk een 'geringe buit' meegenomen. Een video

henricop 12-10-2015 22:38
Het lijkt een nieuwe trend te zijn een apotheek overvallen.
knmp moet dieven beter voorlichten dat geneesmiddelen bijna gratis zijn en direct gedeclareerd worden. Er is dus geen geld in de kassa. Scheelt hoop ellende voor ons personeel. Sterkte idd voor de mensen daar.
ANH JANSEN 12-10-2015 16:56
En zet maar een gratis box gedichten van Andre Rouvoet buiten!

http://www.volkskrant.nl/opinie/andre-rouvoet-zorgverzekeraars-kunnen-het-nooit-goed-doen~a4161088/?hash=8163894fbd66f5eafdf09cb284d6409c232ce2d4

Hoog Calimero gehalte. Die verzekeraars en het hoofdkantoor van de koepel van zorgverzekeraars worden dan ook nooit overvallen, terwijl daar toch een 12 miljard euro op de plank ligt te rotten. Je zou er bijna een giro 555 actie voor willen beginnen; help de verzekeraars de winter door.

VGZ en Achmea contractvoorstellen ontvangen? Daarom is de buit bij openbare apotheken nihil en helemaal op maandagmorgen en helemaal bij Mediq.

Zielig?Zieliger? Zieligst!
ANH JANSEN 12-10-2015 16:47
Sterkte. Filmpje is duidelijk genoeg. De beide agenten in de auto zitten wat anders te doen dan wat ze geacht worden te doen. Of waren zij onderdeel van het OKA team van Achmea? Beoordeling klantvriendelijkheid met mystery guest? Innovatie op zijn Achmea's?

Maar ja, wie verwacht dit nu; wie berooft er nu nog een apotheek? En wie doet dit op de maandagmorgen? En wie doet dat ook nog bij een Mediq Apotheek?
Overvallen van een apotheek in Achmea kerngebied is een heel slecht idee. Kom dan eens naar VGZ kerngebied; daar wordt van overvallers verwacht dat zij geld, in natura, geven!

Gewoon bordje plaatsen:

A klink was here before you.

Thank you for the Food en Clothes.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.