Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


15 dec

Apotheek de Hoge Zijde wint Achmea Innovatie prijs

Apotheek de Hoge Zijde gevestigd in gezondheidscentrum de Dillenburg te Alphen aan de Rijn wint Achmea Innovatie prijs

Apotheek de Hoge Zijde gevestigd in gezondheidscentrum de Dillenburg te Alphen aan de Rijn wint Achmea Innovatie prijs

schuiringa 15-12-2012 20:47
Verzekeraars zijn niet geinteresseerd in kwaliteit.

Stop met alle kwaliteit activiteiten.

€ 7,50 per regel en niet zeuren.

Anders alleen nog kontant met alle prestaties op de nota.
ANH JANSEN 15-12-2012 15:41
Achmea maakt mooie sier met andermans veren:

"Door op gelijkwaardige basis en met gedeelde informatietechnologie, waarin HIS, AIS en KIS zijn gekoppeld, samen te werken in een zorggroep, kunnen de zorgverleners werken aan de met de patiënt afgesproken behandeldoelen. Voor de patiënt betekent dit een grote betrokkenheid bij de behandeling door middel van het werken met een individueel behandelplan. Dit komt tot uiting in betere scores op de prestatie-indicatoren."

De organisatie van deze ketenzorg wordt gecontracteerd en mede gefinancierd door de dominante zorgverzekeraar in de regio.

De dominante verzekeraar in Alphen aan de Rijn is Zorg en Zekerheid. Natuurlijk vindt Achmea het fantastisch dat een andere verzekeraar opdraait voor de kosten van een innovatief concept. En is het zo innovatief?

Vier sterren. Hoezo betere scores? Welke scores? Wij welke verzekeraar? En volgens welke criteria? Wat zijn de uitkomsten? Wij doen al jaren niet anders en zitten niet op elkaars lip; en we doen het daarom ook beter: 6 dagen per week geopend. De patient heeft wat te kiezen.

Dat doet Dillenburg ons niet na.

En de financiering? Alle verzekeraars laten het afweten. Z en Z zegt van alles toe en als puntje bij paaltje komt geven zij niet thuis. Contract en ziektekostenpolis worden gelijkwaardig behandeld: er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
schuiringa 15-12-2012 01:08
Hoeveel krijgt deze top apotheek per regel meer van Achmea ?

Klopt de prijs kwaliteit van Achmea/Agis etc

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.