Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


18 okt

Apotheek in Spechtenkamp Maarssenbroek heeft de sticker dementievriendelijk !

Op vrijdag 13 oktober j.l. is de sticker samen dementievriendelijk aan de apotheek in Spechtenkamp Maarssenbroek uitgereikt.

Op vrijdag 13 oktober j.l. is de sticker samen dementievriendelijk aan de apotheek in Spechtenkamp Maarssenbroek uitgereikt.

ANH JANSEN 19-10-2017 10:01
De sticker is voor Dementerenden niet duidelijk en de opvallende plek is ver te zoeken; je moet er voor hebben gestudeerd wat het logo betekent en nog steeds begrijpend kunnen lezen. En ja de plek; onder de Vichy. Vichy brengt bij dementerenden prettige herinneringen naar boven. Daar stoppen ze.

De foto is echter schitterend. Kan je alle kanten mee uit;
Herken de apotheker? Wie van de vier.
Herken de project apotheker van de KNMP? De bloementjes? Herken de verkopende apotheker? Rechts?
Herken de VNA kopende apotheker? De spijkerbroek?
Herken de apotheker die snapt hoe het in elkaar steekt?
Bij welk Collectief zit die apotheker?

En na 4 jaar 460 miljoen minder!
ANH JANSEN 18-10-2017 17:26
Links staat de apotheker.

Zij heeft net op skipr gelezen dat IGZ ernstige twijfels heeft over de toegevoegde waarde van Ketenzorg. En ja, als de oplossing ligt in het aanbieden van nog meer Baxters is het vraagteken van VGZ niet zo gek; iedere Baxter verhoogt de kosten per VGZ verzekerde in het hokje extramurale farmacie met 265 euro per jaar. https://www.skipr.nl/actueel/id32214-vgz-kijkt-kritisch-naar-meerwaarde-ketenzorg.html
Bekostiging blijft per segment. Verzekeraars mogen van de Minister niet over de schuttingen heen kijken. En het Akkoord op Hoofdlijnen zet een maximum op de overheveling van Tweede naar Eerste Lijn; 75 miljoen. 4.5 euro per verzekerde. Tikt niet aan.
CK 18-10-2017 13:09
Dus ook geen deodorant met aluminium in het schap?

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.