Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


20 nov

Amsterdam haalt EU-agentschap binnen

Amsterdam heeft het prestigieuze Europees Medicijnagenschap EMA binnengehaald. Een gelijkspel met Milaan (13-13) werd beslist met een loting.

Amsterdam heeft het prestigieuze Europees Medicijnagenschap EMA binnengehaald. Een gelijkspel met Milaan (13-13) werd beslist met een loting.

ANH JANSEN 20-11-2017 22:49
The European Medicines Agency (EMA) is a decentralised agency of the European Union (EU), located in London. It began operating in 1995. The Agency is responsible for the scientific evaluation, supervision and safety monitoring of medicines in the EU. EMA protects public and animal health in 28 EU Member States, as well as the countries of the European Economic Area, by ensuring that all medicines available on the EU market are safe, effective and of high quality.

EMA serves a market of over 500 million people living in the EU.

-Koopman Nederland gaat het vooral om de verkoop van bedden en kroketten en antibiotica; de Wallen!
EMA valt niet onder Achmea! We zijn gered.
ANH JANSEN 20-11-2017 22:14
In het licht van de noodzakelijke beperking van de groei van de uitgaven voor genees- en hulpmiddelen bezie ik, conform de afspraken in het regeerakkoord, hoe ik dit
instrumentarium verder kan optimaliseren. In het nieuwe jaar informeer ik u over de maatregelen die ik in dit kader neem.

-Dat zal gebeuren zodra de NZa verder in ontmanteld en de Minister de vrije hand heeft. Mag dan alles doordrukken op basis van eigen inzichten. AMvB's en direct voorhangen aan de Tweede Kamer. Hamerstukken. Beroep is niet langer meer mogelijk.

Tekenen bij het kruisje krijgt een nieuwe betekenis.

Johan van Oldenbarneveldt: Maak het kort, maak het kort!
Johan Kortekaas 20-11-2017 22:12
Het was het ouderwetse balletje balletje en de Azuri verloren.

Het Paard van Troje gaat naar Amsterdam,

verhoog het geneesmiddelenbudget maar de komende 30 jaar,

dwanglicenties

eigen bereidingen


zo passeeeeeeeeeeeeee
schuiringa 20-11-2017 20:45
Ongelooflijk knap.

Chapeau Bos en Rutte.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.