Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


23 mrt

Wie winnen de Beste Apotheek Regio Awards?

Op 2 juni zal Opiness bekendmaken wie de beste apotheek van de Regio is volgens consumenten. De winnaars hebben het hoogste klantoordeel over minimaal 25 reviews van het afgelopen jaar en worden beloond met een echte Award. De beste apotheken per stad volgens klanten ontvangen het Opiness certificaat ‘Aanbevolen door klanten’ en een raamsticker. Apotheken kunnen zelf hun klanten vragen om op Opiness te stemmen.

Ervaringen van anderen zijn belangrijk voor consumenten. Daarom lanceerden onder andere de oprichters van Zoover een nieuw onafhankelijk platform voor consumentenreviews.

Opiness maakt ook transparant hoe apotheken worden beoordeeld door hun klanten. Op Opiness staan al 1.100 apotheken genoteerd die meer dan 15 reviews hebben. In totaal zijn er meer dan 200.000 reviews over apotheken verwerkt op het platform.  Op 2 juni 2015 zal Opiness op basis van de hoogste klantoordelen bepalen wie zich de Beste Apotheek van de Regio mag noemen. Consumenten kunnen tot die tijd nog stemmen op hun apotheek.

 

De Beste Apotheek van de Regio Awards

Op 2 juni zal Opiness bekendmaken wie de beste apotheek van de Regio is volgens consumenten. De winnaars hebben het hoogste klantoordeel over minimaal 25 reviews van het afgelopen jaar en worden beloond met een echte Award. De beste apotheken per stad volgens klanten ontvangen het Opiness certificaat ‘Aanbevolen door klanten’ en een raamsticker.

Apotheken kunnen zelf hun klanten vragen om op Opiness te stemmen.

 

Op de actiepagina https://opiness.nl/apotheek-awards zijn alle details te vinden. Apotheken die nog niet bekend zijn op Opiness kunnen zich aanmelden bij Opiness. Apotheken kunnen tevens een speciale flyer opvragen die zij kunnen gebruiken om hun klanten uit te nodigen.

 

Wie is Opiness

Bezoekers kunnen op Opiness.nl vooraf onderzoeken welke dienstverlener het beste bij hen past door de ervaringen van anderen en de reacties van bedrijven daarop te lezen. Consumenten kunnen aan de hand van transparante en gecentraliseerde reviews een heldere keus maken in o.a. kinderopvang, apotheken, autobedrijven, energiebedrijven, auto- en zorgverzekeraars, telecom-en internetproviders en banken. Ook bedrijven buiten deze rubrieken kunnen bekeken en beoordeeld worden.

 

Publicatie klanttevredenheidsonderzoeken Opiness nodigt bedrijven kosteloos uit om het eindoordeel over hun dienstverlening te publiceren mits deze zijn verkregen via een onafhankelijk bureau en zij garant staan dat alle meningen, goed en slecht, worden gepubliceerd. Circa 95% van de reviews komt momenteel uit onderzoeksresultaten.

Apotheken die bij de start van het platform al transparant hun onderzoek publiceren op Opiness zijn o.a. de ketens Service Apotheek en Mediq. Zij publiceren hun klantoordeel dat verkregen is via hun bureau Tevreden.nl.

Linda 29-06-2015 10:18
12 apotheken zijn beloond met een Regio Award voor het leveren van goede service waardoor zij de hoogste rapportcijfers kregen van hun klanten in de regio.Ofwel zij ontvingen een pure consumentenprijs.

@entrepreneur je zou het dus idd de best gewaardeerde apotheker award kunnen noemen.

De voorwaarden, de reviews, de winnaars met fotos en quotes zijn terug te lezen op Opiness: https://opiness.nl/apotheek-awards
cynicus 26-03-2015 09:03
Wel eens op zoover recensies bekeken? Herken vaak niet veel in de zwaar(zowel positief als negatief) overtrokken reacties.
Of zoals bekend; de meeste mensen verwachten een 7 en reageren niet
de uitschieters laten een reactie achter. Kortom de gemiddelde beoordelingssite is niet representatief en alleen goed voor de beheerder van de site.
Meijer Apeldoorn 26-03-2015 08:05
Het aantal respondenten is dusdanig laag dat het vrij simpel is om de waarderingen te manipuleren.
Er staan zelfs al gesloten apotheken in het systeem.
Kijk maar naar bepaalde apotheken bij de Zorgkaart. Springen er tussen uit door het onevenredig grote aantal reacties: allemaal positief natuurlijk.
Welke controles worden er bij dit soort vergelijkingssites gehanteerd?
entrepeneur 25-03-2015 17:21
Zullen we het dus maar de Best Gewaardeerde Apotheker Award noemen?
Linda 25-03-2015 16:41
Beste heer, mevrouw ANH, capsule, schuiringa,

We gaan bij Opiness ons best doen om ook uw harten te winnen. Alle begin is nu eenmaal moeilijk:)

Opiness is er niet voor de zorgverlener, maar voor de consument. De consument is vandaag de dag op zoek naar klantervaringen van anderen en dat is wat wij laten zien op Opiness, niet meer en niet minder.

De Beste Apotheker Award van de regio gaat naar de partij die van zijn klanten de beste reviews krijgt en volgens de klant dus de beste service levert en alle apotheken zijn uitgenodigd om me te doen.

Met vriendelijke groet
Linda Schulte van Opiness
PS Opiness staat voor transparantie, alles over ons incl. investeerders staat online!
schuiringa 24-03-2015 14:16
Kijk naar de lijstjes van Elsevier, AD etc
capsule 23-03-2015 18:01
Volstrekte onzin.
Hoe kun je een Beste apotheek uitroepen als je appels met peren vergelijkt waarbij dan ook nog heel veel apotheken niet meedoen.
Het is allemaal willekeur wat er wordt ingevuld .
Flauwe kul , dus
ANH JANSEN 23-03-2015 16:48
https://opiness.nl/over-opiness/

Ex tevreden.nl. ex Zoover.nl en een investeringsmaatschappij. Wie zitten er nog meer in die investeringsmaatschappij?

Niets is gratis. Statistisch rammelen al deze 'onderzoeken'.

Wat verzekerden belangrijk vinden en ervaren is wat anders dan dat verzekeraars belangrijk vinden. Dat probleem kan ook opiness niet oplossen. Staat haaks op hun verdienmodel.

Eigen sticker maken kan altijd!

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.