Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


23 okt

PharmaPartners verlengt overeenkomst met BENU voor vijf jaar

Sinds 2002 maakt BENU Apotheek gebruik van Pharmacom®, het apotheekinformatiesysteem (AIS) van PharmaPartners. Op 4 oktober jl. verlengden de twee partijen wederom een overeenkomst voor vijf jaar.

 

Keuze voor Pharmacom

Bart Tolhuisen, groepsdirecteur retail: “BENU wil de meest gewaardeerde apotheekketen van Nederland worden. Om deze ambitie te realiseren moeten de bedrijfskritische processen in de apotheek optimaal ondersteund zijn. De zorgconsument wil immers zo snel mogelijk geholpen worden. Het AIS speelt hierbij een cruciale rol en daarom kiezen we opnieuw voor Pharmacom®.

Gezamenlijke doelstelling

PharmaPartners onderschrijft het werken naar een gezamenlijk doel. Sander de Jong, Managing Director PharmaPartners Farmacie: “De komende jaren streven we naar een nog hogere vorm van kwaliteit en performance. Door structurele en continue verbeteringen in het AIS kunnen patiënten in de apotheek optimaal geholpen worden.”

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.