Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


24 dec

Absurde apotheekkosten

Een nieuw voorbeeld van verspilling in de zorg: J. de Boer uit Balk moest betalen voor uitleg over medicijnen die ze al meer dan twintig jaar gebruikt. (telegraaf)

Een nieuw voorbeeld van verspilling in de zorg: J. de Boer uit Balk moest betalen voor uitleg over medicijnen die ze al meer dan twintig jaar gebruikt. (telegraaf)

schuiringa 27-12-2014 14:59
Zorgverzekeraars zijn de laagste vorm van beschaving.

Eerst maar eens de salarissen van de directies naar 178.000 euro.

Vervolgens de NZA, AFM en een speciale auditor voor de zorgverzekeraars aanstellen die ALLE boeken gaat nakijken van de verzekeraars.

Uit eerst hand heb ik vernomen dat de controleurs van deze boeven gewoon de deur worden geweigerd wanneer ze te lastige vragen stellen.

Per weigering van een controleur 1.000.000 euro boete. Dat is de enige taal die dit volk begrijpt.
ANH JANSEN 27-12-2014 11:52
De Telegraaf doet er beter aan om de VGZ/IZA verzekerden te wijzen op hun rekeningoverzichten; het blijkt dat deze verzekerden toch worden aangeslagen op gebruik van preferente geneesmiddelen, terwijl dit volgens de polis niet mag! VGZ/IZA werkt immers met onderhandse aanbestedingen en niemand weet de prijs behalve de importeur en de directie van VGZ/IZA. IZA verzekerden betalen nu toch voor de AIP taxe prijs voor deze middelen. Nu net weer een IZA verzekerde die de VGZ helpdesk moest uitleggen hoe het zat! Scheelde bij hem toch een 285 euro!

En laat de TK en EK nu maar eens echte vragen stellen! 4 miljoen verzekerden die ieder 285 euro teveel betalen aan VGZ/IZA!
capsule 24-12-2014 16:47
Wanneer houdt dit gedoe op. Knmp kom nu eindelijk eens in aktie. We worden telkens in de pers afgemaakt. Zie de reacties bij het Telegraaf artikel.
Las net op Teletekst dat een aantal zorgverleners steen en been klaagt over het tekenen bij het kruisje. Wie stonden er weer niet bij de klagende zorgverleners. Juist ja, de apothekers!
Knmp wakker worden.
schuiringa 24-12-2014 15:56
Wat is absurd ?

Gewoon betalen voor advies ?

Wanneer we een patient redden voor een dodelijke combinatie, mogen we dan 80.000 euro rekenen ( de waarde van een mensenleven volgens Schipper c.s )

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.