Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


26 okt

Apotheek Rhenen best gewaardeerde Apotheek van 2016

Voor de tweede maal op een rij is Apotheek Rhenen in Rhenen door klanten uitgeroepen als de beste apotheek van Nederland op het onafhankelijke Opiness, zij mogen een jaar lang de titel Apotheek van het Jaar dragen.

 De service van deze apotheek is volgens hun klanten uitzonderlijk. Deze apotheek krijgt zelfs regelmatig een tien van haar klanten en eindigt met een eindcijfer van een 9,5 bovenaan de ranglijst. Het is de mix van meedenken, de tijd nemen en proactief zijn wat maakt dat deze apotheek zich de beste van Nederland mag noemen.

Ivo Ouwehand, de apotheker van Apotheek Rhenen: “We zorgen met het gehele team voor de klanten. Door een betrokken en persoonlijke aanpak willen wij de klant altijd zo goed mogelijk helpen zodat onze klanten hun geneesmiddelen zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Natuurlijk ben ik zelf altijd aanwezig in de apotheek, waardoor ik de feeling behoud met de klant”.

12 Regio winnaars

Dit jaar zijn er 12 regio winnaars naar voren gekomen uit meer dan 1.500 apotheken die op Opiness klantervaringen hebben staan. In totaal zijn er meer dan 475.000 reviews over apotheken gepubliceerd op Opiness. Op 29 september 2016 heeft Opiness gekeken welke apotheken het beste scoorden volgens klanten en over voldoende reviews beschikten dit jaar. Dit heeft geresulteerd tot de volgende regio winnaars:

 

Regio winnaar Drenthe

Service Apotheek Oostermoer

8,7

Regio winnaar Friesland

Service Apotheek It Kruswald Buitenpost

8,6

Regio winnaar Gelderland

Apotheek Wyborgh

9

Regio winnaar Groningen

Service Apotheek ’t Hooge Zand

9,2

Regio winnaar Limburg

VAL Apotheek Panacee Grubbenvorst

8,9

Regio winnaar Noord-Brabant

Service Apotheek de Koning

9

Regio winnaar Noord-Holland

Apotheek Kaaikhof

9,3

Regio winnaar Overijssel

Buurtapotheek Almelo

9,1

Regio winnaar Utrecht

Apotheek Rhenen

9,5

Regio winnaar Zuid-Holland

Apotheek Pillen en Praten

9,1

Regio winnaar Zeeland

Apotheek De Goese Polder

9

Regio winnaar Flevoland

Alphega apotheek Het Ruim

8,3

 

De hele uitslag is na te lezen op: https://opiness.nl/apotheken-awards-2016/

In de rubriek Opiness over apotheken kunnen consumenten zien welke ervaringen er zijn gedeeld met de eigen apotheek of kan men zelf de eigen apotheek een review geven. Ook kunnen consumenten  alle apotheken van Nederland op een rij bekijken op Opiness.nl.

Persoonlijke aandacht maar wel snel
De hedendaagse consument is verwend met instant en online service en verwacht tegenwoordig dat alles snel gaat.  Ondanks een snelle afhandeling bij de apotheek wil de consument niet als een nummer behandeld worden maar juist ook persoonlijke aandacht krijgen. De apotheker van 2016 wordt dus dubbel uitgedaagd want deze moet snel en persoonlijk tegelijkertijd zijn, wat bijna een contradictie lijkt. Echter de elf winnaars tonen aan dat het wel degelijk kan, geen lange wachttijd en toch een goede op maat gesneden service met een glimlach.

Apotheken vergelijken kan gemakkelijk op Opiness! Overstappen is simpel en kost slechts 30 seconden! Aan de hand van uw BSN-nummer kan de nieuwe apotheek zo uw gegevens overnemen van uw oude apotheek.

Publicatie klanttevredenheidsonderzoeken
Opiness nodigt consumenten uit om service te reviewen. Ook nodigt Opiness bedrijven uit om het eindoordeel over hun dienstverlening te publiceren vanuit klantonderzoek mits deze zijn verkregen via een onafhankelijk bureau en zij garant staan dat alle meningen, goed en slecht, worden gepubliceerd. Circa 95% van de reviews komt momenteel uit onderzoeksresultaten

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.