Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


29 okt

Kandidaten voorzitterschap KNMP bekend

De KNMP heeft haar leden geinformeerd dat twee kandidaten zich definitief verkiesbaar hebben gesteld als nieuwe voorzitter van de KNMP. Dit zijn de collega’s Gerben Klein Nulent en Harry Stulemeijer.

De KNMP heeft haar leden geinformeerd dat twee kandidaten zich definitief verkiesbaar hebben gesteld als nieuwe voorzitter van de KNMP. Dit zijn de collega’s Gerben Klein Nulent en Harry Stulemeijer.

Harry 16-11-2014 15:39
Het gaat om de vraag: Van WIE is de KNMP? Van de LEDEN of van belangenGROEPEN?
Sta op en laat uw stem horen. Gaat u alstublieft stemmen, maar denk goed na vóór u uw stem uitbrengt.
cynicus 30-10-2014 17:42
alleen een Theo L.kan ons redden.Wie kan het best de halve waarheid als waarheid verkopen.
Meijer Apeldoorn 29-10-2014 21:57
Interessante keuze: mister Medique als Trojan Horse of Harry die als voorzitter van de KNMP aan de Alexanderstraat op 100% tegenwerking kan rekenen.
Wellicht dat het met Harry zo' n puinhoop wordt dat er uit die punhoop iets nieuws en beters tevoorschijn komt.
Beter dat dan de voorspelbare onvoorspelbaarheid van de Medique CEO.
ANH JANSEN 29-10-2014 19:58
Gerben KN is de man van 100 miljoen. Heeft in een recent verleden 100 miljoen moeten laten afboeken op de Goodwill van door hemzelf gekochte apotheken voor Mediq. Zo werkt de man van 100miljoen. 1 front. 1 stem? 1 Mediq?

We vernemen graag van NapCo wat we moeten stemmen als we mogen stemmen.

Prima van Harry om tegen de druk van het HB aan te blijven.
Alle ballen op Harry. Eerste daad van Harry zal zijn afschaffen van de KNMP Z-index! Eens zien wat er dan gaat gebeuren. Prijslijst zegt immers niets meer en wordt alleen gebruikt ten voordele van verzekeraars. Kappen daarmee

Inkoppen Harry
henricop 29-10-2014 18:55
De kille saneerder uit Polen, overbodig geworden bij Mediq, komt nu zijn karwei afmaken.
Reken op 500-1000 gesloten apotheken in de komende 2 jaar. G.KN verstaat het vak!

Stuhlemayer is de man die in goud wil beleggen. Moet je het nog wel hebben.
ANH JANSEN 29-10-2014 18:08
http://kamagra-bestellen.nl/1-home

http://kamagra-bestellen.nl/content/7-algemene-voorwaarden

Kan allemaal in dit land. Direct uit India, recept niet nodig en we vragen niet naar de bron apotheek of meer van die onzin. En generieke Kamagra, Viagra, is er ook!

Ook de jelly. Direct zichtbaar resultaat!.

Doorgeleverde Bereidingen? Dit krijg je als je gedoogd.
ANH JANSEN 29-10-2014 17:59
http://www.destentor.nl/regio/hoogleraren-artsenadvies-raad-van-state-broddelwerk-1.4598078

Broddelwerk. De hoogleraren dr. Gareth Davies en mr. dr. Jaap Sijmons hebben weinig woorden nodig om het advies van de Raad van State over inperking van de vrije artsenkeuze te kwalificeren. Volgens de hoogleraren heeft het er alle schijn van dat het onafhankelijk adviesorgaan op een zeer krampachtige manier heeft toe geredeneerd naar een van te voren bepaalde uitkomst.

--Dit is tekenend voor de gang van zaken in Nederland. Om het voorgaande onheil te bestrijden moet je dus niet aankomen met Gerben of Harry. Je moet een insider hebben. Iemand van de ABD. Theo!
entrepeneur 29-10-2014 15:34
ANH JANSEN 29-10-2014 15:28
https://www.zn.nl/nieuws/zn-nieuws/nieuwsbericht/?newsId=aeccd3d6-2cc5-49b3-9f93-56570c01a210

Probeer dit maar eens te begrijpen. Verzekeraars zijn vrij in het bepalen van hun premies; ze werken voor eigen rekening en risico, zegt de Minister. Maar ze vragen nu wel meer geld voor de wijkverpleging; zijn ze dan niet vrij om een kostendekkend, met winst en risico premie, vast te stellen? Wat als verzekerden nu meer zorg eisen? Ze hebben toch een contract?

Moet je in deze wereld dan met Gerben en Harry in zee gaan?
ANH JANSEN 29-10-2014 13:21
Gerald Monterie uit Diemen zou een goede zijn.

Maar nog beter is een gepokt en gemazzelde topambtenaar of politicus. Die kent de weg op de Ministeries en ZBO's waar al dit beleid wordt gemaakt en doorgedrukt.

Zo'n iemand weet dan ook dat je in het systeemmodel Zorgstelsel 2006 geen voorstander moet zijn van vrije prijzen en tarieven als je de onderliggende partij bent. AMM is bewust aan de verzekeraars gegeven, met steun van VWS. De gevolgen zijn duidelijk. Foute keuze van HB en ASKA, met oa GKN en MvG. Zeer foute keuze.

--Theo Langejan is beschikbaar en zoekt een nieuwe functie met een flinke uitdaging.
ANH JANSEN 29-10-2014 13:16
'Samenwerking tussen ketenapotheken en zelfstandige apotheek-eigenaren staat daarbij voorop. Maar ook brede betrokkenheid van alle geledingen apothekers. Als sector moeten wij meer eenheid uitstralen om zo ons gezamenlijk belang beter en steviger voor het voetlicht te brengen'.

En dus houdt MvG bij een Apollonetwerk bijeenkomst een presentatie voor de voordelen, financieel, voor verzekeraars om te kiezen voor een directe levering distributie voorziening met Mediq als leverancier.

GKN. Aan de voordeur 1 beeld uitdragen, maar via de achterdeur de apotheken leeghalen.

Wie was er voor vrije prijzen en tarieven?

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.