Ons laatste Nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten op farmaactueel.nl 


30 aug

Roche Oncology Award vraagt inzendingen

In 2013 heeft  Roche de Roche Oncology Award in het leven geroepen. Met deze tweejaarlijkse award willen we de vele creatieve en innovatieve oncologische projecten een podium bieden en tegelijkertijd alle specialisten, apothekers, verpleegkundigen en kankerpatiëntenorganisaties danken voor de jarenlange prettige en vruchtbare samenwerking.

 

We dagen alle specialisten, ziekenhuisapothekers, research- en oncologieverpleegkundigen en kankerpatiëntenorganisaties uit om creatieve en innovatieve oncologische projecten te nomineren en stellen met veel genoegen een bedrag van 50.000 euro beschikbaar aan een project waarin het voordeel voor de patiënt, het innovatieve karakter en het verbeteren van de oncologische zorg of onderzoek centraal staan.

Meer informatie over o.a. de jury, de prijsuitreiking en de voorwaarden waaraan een project moet voldoen is te vinden op www.rocheoncologyaward.nl. Deadline voor het indienen van projecten is 31 oktober.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd op de hoogte blijven van de laatste veranderingen en nieuws over Farma-actueel? Vraag de nieuwsbrief aan door uw e-mailadres hieronder in te vullen.